Live Stream

A jó live streaming titka a technikai biztonság és a profi képi világ kialakítása – nekünk mindkettőben évtizedes tapasztalatunk van. 

Az élő közvetítés összeszedett, precízen előkészített munkát igényel. Mire elérkezik a rendezvény napja, már rendelkezünk a szükséges helyismerettel, az eseményhez legmegfelelőbb stúdiótechnikával és összeszokottan, az előadókat és szervezőket támogatva vezényeljük le az online adást.

Előadás live streaming

Kulturális vagy céges előadások élő közvetítése. A kommunikáció alapvetően egyirányú, kérdésre, kommentálásra van lehetőség.

Online képzések

Belső képzések, partner képzések, vagy akár online tanfolyamok közvetítése. Lehetőség van interakcióra akár írásban, moderátoron keresztül, vagy a résztvevők becsatlakozásával is.

Konferencia közvetítés

Offline rendezvények elérhetővé tétele élőben, online tömegrendezvények közvetítése. Networking, interaktivitás lehetséges. Akár több előadó és több terem párhuzamos kezelése. Nyitott, vagy regisztrációhoz, jegyvásárláshoz kötött. résztvétel.

Streaming tanácsadás

Már tart live streameket, de szeretne magasabb minőségű közvetítést? Segítünk megtalálni azokat a megoldásokat, amik büdzsén belül (akár befektetés nélkül) szebb és stabilabb eredményt hoznak. 

Külsős partner

Vállalljuk a cég felkészítését, támogatását a stream folyamatok elindítására. Kialakítjuk a technológiai hátteret, beüzemeljük és összehangoljuk az eszközöket, betanítjuk a kollégákat. Igény szerint felügyeleti rendszerben a streamek alatt is rendelkezésre állunk. 

Streaming képzés

Kollégái gyakran tartanak live stream előadásokat? Fontos rendezvény előtt állnak, és szeretné, ha mindenki tudná a technikai és esztétikai lehetőségeket? Vállaljuk egyének csak csoportok oktatását az élő közvetítés lehetőségeiről, technikáiról. 

Vállaljuk a streaming teljes ökoszisztémájának biztosítását. 

 

Profi képi világ. Az éles, jól bevilágított, megfelelő nézőpontból felvett képek nem csak profizmust sugallnak, de segítenek is a nézőknek jobban odafigyelni a tartalomra – arról nem beszélve, hogy az előadók is örülnek, ha a kamera a lehető legelőnyösebb arcukat mutatja. Ehhez egy vagy több profi kamerával, komplett világítástechnikával, és térelrendezési tanácsadással járulunk hozzá. 

 

Kristálytiszta hang. Alap, hogy tökéletesen hallja a néző az előadókat, kellemetlen zörejek és zajok nélkül. A szükséges hangtechnikát biztosítjuk a közvetítéshez. 

 

Stúdió minőségű közvetítés. Egy előadás, képzés vagy esemény lehetne lapos és egysíkú, de mi szívesebben készítünk sodró, esztétikus műsorfolyamot. Élő vágással közvetítést készítünk a következő forrásokkal: kamerák képe, hang és vizuális elemek, prezentációk, reklámblokkok, céges és támogatói logók, céges és esemény arculat, névfeliratok kezelése, információs blokkok, előkészített videós és grafikai elemek, elválasztó animációk.

 

Interaktivitás az online térben. Hogy eseménye több legyen egy online élő videónál, networkingre, a résztvevők interaktív bevonására, sales tevékenység támogatására is lehetőség van szakmai partnerünk, a Future-Now bevonásával.

 

Teljeskörű tanácsadás és projektmenedzsment. Ügyfeleink általában még nem rutinosak a közvetítések világában, ezért ha igény van rá, vezetjük a folyamatot a platform választástól a technikai megoldáson keresztül az esztétikus megoldások megtalálásáig. 

Rólunk mondták partnereink:

"Tamásékkal az első perctől megértjük egymást, és ez az online események feszes tempójában felbecsülhetetlen érték. A tőlük kapott animációk kreativitása és illeszkedése a rendezvények profiljához sokat hozzátesz a Future-Now szolgáltatási színvonalához. Köszönöm!"

Személyi László - Executive Partner, Future-Now

„Eddig három rendezvény lebonyolításánál volt szerencsém a Livemotion csapatával dolgozni és bízom benne, hogy lesz még alkalom az együttműködésre. Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk és rugalmas hozzáállásuk nagyban hozzásegített minket a rendezvények sikeréhez. Egy igazán profi csapat, csak ajánlani tudom őket.”

Kószás Attila - Marketing vezető, Konica Minolta Magyarország Kft.

„Országos konferenciánkat rendeztük meg hibrid rendezvényként. Profi közvetítést, teljeskörű figyelmet és szakértelmet kaptunk a LiveMotion csapatától. Segítettek, hogy minden problémamentesen menjen, és a konferencia résztvevői élvezzék a rendezvényünket otthonról is."

Papp István - Termékmenedzser, Szallas.hu Zrt.

„A 2020-as év számunkra is sok kihívást tartogatott. Viszont az egyik legnagyobb és legfontosabb szakmai rendezvényünk, a Design Summit 2020 a körülmények ellenére is nagyon jól sikerült, és ebben nagy szerepe volt Tamásék profi munkájának és rugalmas, együttműködő hozzáállásának. Nagyon hálásak vagyunk a munkájukért!"

Szarka Dorka - Internal Innovation Manager, MKB Fintechlab

#showreel

Van egy ötlete? Beszéljünk róla!

Kérjen visszahívást adatai megadásával, vagy keressen meg minket közvetlenül az alábbi telefonszámon:

+36-70/942-42-41

Adatvédelmi nyilatkozat