Esemény videók

Szüksége van egy csapatra, aki felveszi az eseményt? Vállaljuk rendezvények rögzítését, utómunkáját, professzionális fényelését és hangutómunkáját, hogy a végeredményre igazán büszke lehessen.

Dokumentáció, rögzítés

Információ-központú eseményeken a legfontosabb, hogy tisztán, érthetően és jó minőségben rögzítsük az elhangzottakat. A nyersanyagot igény szerint ellátjuk brand elemekkel, feliratokkal, beillesztjük a szükséges prezentációkat, illetve javítjuk a hibákat, hogy a végeredmény zökkenőmentesen élvezhető legyen.

After movie, mood videó

Lehet a célja social média, belső kommunikáció, egy következő rendezvény promóciója, vagy visszajelzés a résztvevőknek. Ilyenkor a rendezvényen külön csapattal veszünk részt, és hangulatokat, üzeneteket, interjúkat rögzítünk, amit utómunkában igény szerinti hosszúságúra és stílusúra vágunk.

Kulturális előadás, show felvétel

Van, amikor egyszerre van szükség a kreatív szemre és a teljes esemény rögzítésére. Ilyenkor fontos a kameramozgás, a különleges felvételek, a sokszínű képi anyag, az érdekes témák és nézőpontok megtalálása. Az utómunka a ritmusos vágással, a fényeléssel és a hangkeveréssel gondoskodik a hatásos végeredményről. 

Megörökítjük azt, ahogy történt,
hogy mindenki átélhesse.

 

Szolgáltatásunk teljeskörű. Komplett csapattal és technikai felszereléssel dolgozunk a forgatástól az utómunkáig. Az eseményen akár több kamerával rögzítünk, biztosítjuk a hangtechnikát és igény szerint a fényt is. After movie igény esetén külön stáb foglalkozik a mood képek rögzítésével. Lehetőség van drónfelvételek készítésére is. 

 

Támogatjuk a rendezvényt. Fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen a jelenlétünkkel ne zavarjuk a résztvevőket, láthatatlanul, mégis mindent látva legyünk jelen. 

 

Profi vágás. A nyersanyagból az utómunkán keresztül készül el a tökéletes film. Professzionális fényelőnk és hangmesterünk tovább emeli a végeremény minőségét.

Rólunk mondták partnereink:

"Tamásékkal az első perctől megértjük egymást, és ez az online események feszes tempójában felbecsülhetetlen érték. A tőlük kapott animációk kreativitása és illeszkedése a rendezvények profiljához sokat hozzátesz a Future-Now szolgáltatási színvonalához. Köszönöm!"

Személyi László - Executive Partner, Future-Now

„Eddig három rendezvény lebonyolításánál volt szerencsém a Livemotion csapatával dolgozni és bízom benne, hogy lesz még alkalom az együttműködésre. Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk és rugalmas hozzáállásuk nagyban hozzásegített minket a rendezvények sikeréhez. Egy igazán profi csapat, csak ajánlani tudom őket.”

Kószás Attila - Marketing vezető, Konica Minolta Magyarország Kft.

„Országos konferenciánkat rendeztük meg hibrid rendezvényként. Profi közvetítést, teljeskörű figyelmet és szakértelmet kaptunk a LiveMotion csapatától. Segítettek, hogy minden problémamentesen menjen, és a konferencia résztvevői élvezzék a rendezvényünket otthonról is."

Papp István - Termékmenedzser, Szallas.hu Zrt.

„A 2020-as év számunkra is sok kihívást tartogatott. Viszont az egyik legnagyobb és legfontosabb szakmai rendezvényünk, a Design Summit 2020 a körülmények ellenére is nagyon jól sikerült, és ebben nagy szerepe volt Tamásék profi munkájának és rugalmas, együttműködő hozzáállásának. Nagyon hálásak vagyunk a munkájukért!"

Szarka Dorka - Internal Innovation Manager, MKB Fintechlab

#showreel

Van egy ötlete? Beszéljünk róla!

Kérjen visszahívást adatai megadásával, vagy keressen meg minket közvetlenül az alábbi telefonszámon:

+36-70/942-42-41

Adatvédelmi nyilatkozat