Van egy szuper ötlete?

Írjon nekünk rövid üzenetet, és visszahívjuk Önt! Vagy keressen meg minket közvetlen elérhetőségünkön.

Beszéljünk róla!

Kérjen visszahívást adatai megadásával, vagy keressen meg minket közvetlenül az alábbi telefonszámon:

+36-70/942-42-41

Partnereink:

"Tamásékkal az első perctől megértjük egymást, és ez az online események feszes tempójában felbecsülhetetlen érték. A tőlük kapott animációk kreativitása és illeszkedése a rendezvények profiljához sokat hozzátesz a Future-Now szolgáltatási színvonalához. Köszönöm!"

Személyi László - Executive Partner, Future-Now

„Eddig három rendezvény lebonyolításánál volt szerencsém a Livemotion csapatával dolgozni és bízom benne, hogy lesz még alkalom az együttműködésre. Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk és rugalmas hozzáállásuk nagyban hozzásegített minket a rendezvények sikeréhez. Egy igazán profi csapat, csak ajánlani tudom őket.”

Kószás Attila - Marketing vezető, Konica Minolta Magyarország Kft.

„Országos konferenciánkat rendeztük meg hibrid rendezvényként. Profi közvetítést, teljeskörű figyelmet és szakértelmet kaptunk a LiveMotion csapatától. Segítettek, hogy minden problémamentesen menjen, és a konferencia résztvevői élvezzék a rendezvényünket otthonról is."

Papp István - Termékmenedzser, Szallas.hu Zrt.

„A 2020-as év számunkra is sok kihívást tartogatott. Viszont az egyik legnagyobb és legfontosabb szakmai rendezvényünk, a Design Summit 2020 a körülmények ellenére is nagyon jól sikerült, és ebben nagy szerepe volt Tamásék profi munkájának és rugalmas, együttműködő hozzáállásának. Nagyon hálásak vagyunk a munkájukért!"

Szarka Dorka - Internal Innovation Manager, MKB Fintechlab

#showreel

Adatvédelmi nyilatkozat