Filmkészítés

Látványos filmet készítünk arról, amit el szeretne mondani. Úgy, ahogy megálmondta – minden gond nélkül. 

Mindenkinek van egy története.

 

Egyedi forgatókönyv alapján, széleskörű eszköztárral dolgozva segítünk bemutatni azt, ami Önnek igazán fontos. A filmes műfaj legtágabb kategóriája ez, mindenféle filmes igényekkel forulnak hozzánk cégek, amire együtt keressük meg a megfelelő kreatív és technikai megoldást. Bármely social média vagy televíziós formátumra optimalizált tartalmat tudunk készíteni a megfelelő partnerek bevonásával. 

 

Ezért ha van egy célja (“kéne egy bemutatkozó videó a weboldalra”), vagy van egy ötlete (“készítsünk referencia videókat a termék használatáról”), keressen meg minket bátran, hogy már az első ötleteléstől segíthessük a folyamatot tanácsokkal, lehetőségekkel. 

 

Cégbemutató

Szüksége van egy jó bemutatóra, ami építi a márkát és kapcsolatot teremt a célcsoporttal? Cégbemutató videót leggyakrabban a weboldalak “rólunk” oldalára, vagy a social médiába szoktunk készíteni. Ezeknek a videóknak lehet célja a céges hangulat megmutatása, márkaépítés a vásárlók felé, employer branding, partner vagy befektetői prezentáció vagy PR film.

Termékbemutató

A marketing eredményességét gyakran növeli, ha szavak helyett videóval mutatjuk meg a termék működését, használatát, összeszerelését. Vállaljuk nagyobb webshopok termékvideóinak elkészítését is.

YouTube és TV reklám

Nem mindegy az üzleti cél, a marketing felület és a célcsoport. Igény szerint marketing menedzser partner bevonásával, vagy brief szerint készítünk reklám videókat online és offline csatornákra. 

 

Referencia videó

Szívesen beszélnek az ügyfelek a tapasztalataikról? Ez kiváló marketing eszköz lehet online, de csak ha igényes és kontrollált videót készítünk belőle.

“Hogyan készült”

Sokan fordulnak hozzánk “hogyan készült”, “előtte-utána”, illetve “kulisszák mögött” videók elkészítésére. Ennek megvannak a maga technikái, és természetesen tudunk benne segíteni.

Egyéb videók

Drónfelvételek, helyszín bemutató, mood videó, hotelszobák bemutatása, étterem körbejárás, szolgáltatás bemutató, esemény videó, oktatóvideó, személyes bemutatkozás – csak néhány példa az online videózás további lehetőségeire. Keressen minket, ha ötlete van!

Az együttműködés kulcs.

 

 A mi filmes tudásunk és kreatív megoldásaink csak akkor érvényesülhetnek igazán, ha a lehető legtöbbet tudunk a céges célokról, esztétikai elképzelésekről. Éppen ezért nagyon fontos a kölcsönös kommunikáció az együttműködés során. Mindig egyedi forgatókönyvet készítünk az aktuális igényekre. 

 

A forgatás teljes technológiai felszerelését biztosítjuk. Profi kamerák, drónfelvételek készítése, stockvideók, -zenék és -fotók használata. 

 

Gondos utómunkával alkotjuk meg a kész filmet. Vágás, professzionális fényelés és hangutómunka, a céloknak megfelelő audiovizuális hangulatteremtés, ízléses zeneválasztás, céges arculat beépítése, feliratozás, kisebb grafikai munkák. 

Keressen minket ma, és találjuk meg a legjobb megoldást!

 

Rólunk mondták partnereink:

"Tamásékkal az első perctől megértjük egymást, és ez az online események feszes tempójában felbecsülhetetlen érték. A tőlük kapott animációk kreativitása és illeszkedése a rendezvények profiljához sokat hozzátesz a Future-Now szolgáltatási színvonalához. Köszönöm!"

Személyi László - Executive Partner, Future-Now

„Eddig három rendezvény lebonyolításánál volt szerencsém a Livemotion csapatával dolgozni és bízom benne, hogy lesz még alkalom az együttműködésre. Szakmai hozzáértésük, megbízhatóságuk és rugalmas hozzáállásuk nagyban hozzásegített minket a rendezvények sikeréhez. Egy igazán profi csapat, csak ajánlani tudom őket.”

Kószás Attila - Marketing vezető, Konica Minolta Magyarország Kft.

„Országos konferenciánkat rendeztük meg hibrid rendezvényként. Profi közvetítést, teljeskörű figyelmet és szakértelmet kaptunk a LiveMotion csapatától. Segítettek, hogy minden problémamentesen menjen, és a konferencia résztvevői élvezzék a rendezvényünket otthonról is."

Papp István - Termékmenedzser, Szallas.hu Zrt.

„A 2020-as év számunkra is sok kihívást tartogatott. Viszont az egyik legnagyobb és legfontosabb szakmai rendezvényünk, a Design Summit 2020 a körülmények ellenére is nagyon jól sikerült, és ebben nagy szerepe volt Tamásék profi munkájának és rugalmas, együttműködő hozzáállásának. Nagyon hálásak vagyunk a munkájukért!"

Szarka Dorka - Internal Innovation Manager, MKB Fintechlab

#showreel

Van egy ötlete? Beszéljünk róla!

Kérjen visszahívást adatai megadásával, vagy keressen meg minket közvetlenül az alábbi telefonszámon:

+36-70/942-42-41

Adatvédelmi nyilatkozat